Skip to Content

Resumen de la oferta

Tipo de empleo - Sin EspecificarExperiencia - Sin especificarIndustrias - Otros

Descripción

  • Zona geogràfica: Girona / Lloret de Mar
  • Divisió: Turisme-Hosteleria
  • Categoria: Turisme i restauració
  • Número de vacants: 1
  • Funcions a desenvolupar:
    Axxon selecciona un/a XEF DE CUINA per a hotel de luxe, situat a la Costa Brava. La seva missió consisteix en oferir un servei de restauració exclusiu i la varietat necessària en un hotel gastrònomic. Pensem en una persona amb experiència sòlida en posicions i establiments similars, amb dots de lideratge, dinamisme i proactivitat, capacitat per innovar i gestionar el dia a dia. S'ofereix estabilitat laboral, en contracte fix- discontinu, per temporada turística

    En dependència de Direcció General, la seva missió consisteix en oferir un exclusiu servei de restauració i la varietat necessària en un hotel gastronòmic.

    FUNCIONS:
    - Dissenyar els menús considerant la qualitat, el valor gastronòmic i el preu de venda del menú, perquè s'adaptin a la categoria de l'establiment.
    - Realitzar els escandalls, tot determinant les quantitats de matèries primeres, el seu preu i el cost final de cada ració, i mantenir actualitzades les fitxes tècniques.
    - Fer comandes i encàrrecs d'aprovisionament per a la cuina i controlar-ne la qualitat, quantitat i el correcte emmagatzematge.
    - Coordinar l'equip de cuina existent, planificar les tasques del personal de cuina i supervisar la seva feina.
    - Instruir al personal de cuina pel que fa a les tècniques i els procediments necessaris per preparar i conservar els aliments.
    - Vetllar pel compliment de les normes de Qualitat, Seguretat i Higiene Laboral.
    - Preparar i cuinar personalment alguns plats.
    - Supervisar l'acabat dels plats (grau de cocció, condimentació, temperatura...) i la seva presentació.
    - Organitzar la logística d'entrada i sortida de plats a la sala
    - Gestionar banquets i celebracions especials.
  • Estudis / Titulació: Hosteleria i Turisme (Imprescindible)
  • Experiència mínima: Almenys 2 anys
    Experiència professional de 3-5 anys en posició de característiques similars en cuina d'hotels d'alta gamma (5 estrelles i/o superior).

    Es valorarà positivament Cursos de Formació Complementària i coneixements en:

    - gestió de la restauració.
    - anàlisi de costos en la restauració.
    - especialització culinària.
    - presentació de plats.
    - noves tecnologies aplicades a la cuina (cuina al buit, ....).
    - pastisseria i rebosteria.
    - manipulació d'aliments i de conservació de la cadena de fred.
    - nutrició i dietètica.
    - seguretat i higiene a la cuina.
  • Idiomes: Català (Imprescindible) Castellano (Imprescindible) Inglés (Imprescindible)
  • Requisits del lloc de treball:
    Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació de Hoteleria i Turisme (imprescindible).

    Cicle Formatiu de Grau Superior: Cuina i gastronomia ó Direcció de cuina, o bé Certificat de Professionalitat Hoteleria i Turisme: Direcció i producció en cuina o formació equivalent.


    Pensem en una persona amb dots de lideratge, capaç d'aportar dinamisme i proactivitat, així com capacitat per innovar i gestionar el dia a dia. (imprescindible).
  • Tipus de jornada: Jornada Completa
  • Horari: De dilluns a diumenge, segons necessitats del servei.
  • Tipus de feina: Estable
  • Salari: Retribució negociable segons vàlua del/la candidat/a.
  • Observacions:
    S'ofereix estabilitat laboral. Contracte fix discontinu, temporada Març- Octubre.
    Incorporació prevista MARÇ 2017.
  • Oferta publicada per Axxon Recursos Humans SLU
     
     

    ¿Quieres recibir las ofertas recomendadas de CareerBuilder?!

    Gracias por tu interés en el puesto de CAP DE CUINA-HOTEL 5* . .

    Email no válido Se requiere un email

    Al aplicar a una oferta usando CareerBuilder.es estás aceptando cumplir y estar sujeto a los términos y condiciones de CareerBuilder.es para el uso nuestra Web.